RENT-A-GLASS is een bedrijf dat zich richt op verkoop - verhuur en recycling van onbreekbare kunststof drinkglazen.
Bij de start van ons bedrijf in 1999 is altijd ons streven geweest om "echte" en weggooibekers zo veel mogelijk te vervangen door onbreekbare kunststof glazen, zonder dat het milieu daar schade van ondervindt.

Nu 6 jaar verder is het ons gelukt om een procedure te ontwikkelen waardoor onze kunststof glazen nagenoeg niet meer in het milieu terecht komen.

Dit doen wij door verkoop van onze onbreekbare kunststof glazen. Dat wil zeggen, wij verkopen glazen maar ruilen die na verloop van tijd ook weer in tegen een aantrekkelijke inruilprijs, dit kan zijn na 4 maanden maar ook na 1 of 2 jaar.
De onbreekbare kunststof glazen die retour komen worden op onze speciale glazenwasmachine gesorteerd. 
Na het sorteren van de kunststof glazen wordt een deel gebruikt voor de verhuur, de resterende glazen worden gerecycled tot nieuwe glazen.

Het verhuren van kunststof glazen gebeurt door heel Europa variërend van 1000 tot 150.000 stuks per evenement.
Door vele grote evenementen te hebben verzorgt, zijn wij in staat verschillende verhuurmethodes aan te bieden tegen concurrerende prijzen, door deze verhuurmethodes zijn er organisaties die ( in samenwerking met Rent a Glass ) er in zijn geslaagd de kosten betreffende het huren van kunststof glazen tot een minimum te beperken. 

Nieuw in ons assortiment zijn de kunststof glazen met DIKKE bodem, deze kunststof glazen zijn tot stand gekomen met gerecyclede kunststof glazen, hierdoor is het verschil met “echte glazen” bijna niet meer te onderscheiden.